Ocenite:


Telefon: 021/426-340, 063/811-7-302, 060/472-8-374

email: graverinfo@gmail.com

Adresa: Dositejeva 8, Lokal 1, Novi Sad

Web: http://www.gkkomerc.rs

Društvene mreže:


Ocenite:

GK COMMERCE

Vizuelno obeležavanje poslovnog prostora, vizuelna komunikacija u današnje vreme nije luksuz već potreba.

S obzirom na vreme i tempo kojim živimo stvaraju se potrebe za što bržom i efikasnijom informacijom o prostoriji, kancelariji, osobi koju tražimo gde se nalazi i kako do nje doći, u tom slučaju potreban je samo mali vizuelni napor, pročitati sa oglasne table i dalje nastaviti pratiti putokaze.
Ovakav vid komunikacije pruža široke mogućnosti, pa pored putokaza i oglasnih tabli, naša firma u ponudi ima:

Pečate:

COLOP brend Austrija samopodmazujući automati. Pečate izrađujemo tehnikom laserskog termičkog graviranja gume. Upravo tom tehnikom moguće je izraditi pečat u najkraćem mogućem vremenu. (10 min)

 

Firma table:

Izrađujemo od eloksiranog aluminijuma ( sjajnog ili mat u boji mesinga ili sa crnom podlogom), ABS plastike, pleksiglasa debljine od 2 do 5 mm sa bojom podloge po Vašoj želji.Firme se izrađuju tehnikom graviranja sa CNC mašinom a zatim se izgravirani deo ispunjava bojama. Aplikacija firme je pomoću ukrasnih šrafova ili u ramu od eloksiranog aluminijum.

 

Info table:

Namenjene za holove Vašeg poslovnog prostora, koje       nedvosmisleno govore gde se šta u Vašoj firmi nalazi po spratovima. Info table su sastavljene od eloksiranih aluminijumskih modul komponenti u koje se uvlači štampani ili gravirani deo sa potrebnom informacijom.

 

Door pločica:

sastoji se od Curvo, Rainbow, Module Indoor profila, PVC folije i foto papira
Bitno je napomenuti da su materijali izrađeni od visoko kvalitetnog eloksiranog aluminijuma otpornog na atmosferske uticaje.

 

Digitalna štampa