Ocenite:


Telefon: 064/241-99-70, 064/302-06-22

email: klmstudiophotography@gmail.com

Adresa: Banijska 15a , Novi Sad

Web: http://www.klmstudiophotography.com

Društvene mreže: facebook


Ocenite:

KLM je studio

za kompletnu realizaciju fotografskih i video projekata i poslova. Studio je osnovan 2012. godine sa akcentom najviše na svadbenu fotografiju, ali pored toga studio se bavi i drugim fotografskim granama poput modne, reportažne i reklamne fotografije. Tim čine dvoje kreativnih mladih ljudi, koji kroz spoj modne i reportažne fotografije beleže trenutke i čuvaju uspomene o Vama i Vašem životu. Kombinacija reportažnih fotografija događaja na dan venčanja sa fotografijama na kojima se pozira, su inspirisane modnim editorijalima stvaraju domišljatu i dramatičnu fotografiju.

Svadbena fotografija

je danas više od informativne fotografije i zahteva elemente kao što su kompozicija, pravilno osvetljenje i beleženje određenih momenata kako bi nastale fotografije imale jak vizuelni utisak. Savremena svadbena fotografija opisuje fotografiju koja beleži priču i raspoloženje tokom celokupnog dana, tako da posmatrač stiče utisak kako je bilo na samom danu venčanja.

Nenad Karlić

rođen u Novom Sadu, zavrsio srednju elektrotehničku školu, svoj život i rad posvetio je fotografiji. Fotografsku karijeru započeo je 2007. godine kao fotoreporter u brojnim dnevnim i nedeljnim novinama ( DNEVNIK, GRAĐANSKI LIST, VEČERNJE NOVOSTI, BLIC i KURIR ). Zbog aktuelnih dešavanja u Novom Sadu i Vojvodini njegove fotografije su bile vise puta na naslovnim stranama. Njegove fotografije se objavljuju u svim izdanjima kompanije “Blic Ringier Axel Springer”,  (ALO!, NIN, AUTO BUILD, BLIC ZENA, 24 SATA, BLIC PULS…). Kao povremeni saradnik saradjivao je sa agencijama REUTERS, FRANCE PRESS(AFP), a imao je objavljene fotografije na naslovnim stranama novina poljski FAKT, hrvatski VECERNJI LIST I DANAS, a saradjivao i sa portalom TELEGRAF. Pored rada u brojnim novinama Nenad iza sebe ima i brojne svadbe, manifestacije kao i dosta radova sa modelima, od kojih treba pomenuti posao za L’oreal paris, Matrix, BAFE i za modeling agenciju UMS. Aktivni je učesnik na radionicama svadbene fotografije: Novembar 2015. godine Photo&Video workshop Sakisa Btazalisa wedding photography. Mart 2016. Nik Pekridis workshop ( lighting, posing, editing and workflow tehniques). Jul 2016. godine PWS Serbia Wedding Seminar.

Marija Erdelji

rođena u Novom Sadu, završila srednju školu za dizajn „Bogdan Šuput“ smer: tehničar dizajna grafike. Diplomirani likovni umetnik iz oblasti fotografije na Akademiji umetnosti u Novom Sadu generacija 2008/2012. 2014. godine završila master studije  na Akademiji umetnosti u Novom iz oblasti fotografije i stekla zvanje: master likovni umetnik. Zanat i iskustvo je stekla uz komercijalnu fotografiju. Više puta je nagrađivana za svoj rad iz oblasti fotografije kao i dizajna. Prisustvovala mnogim foto-radionicama kao učesnik, takođe kao i ispomoć u teoriji i praksi. Sa svojim fotografijama učestvovala je na više od pedeset grupnih kao i samostalnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Radi kao honorarni saradnik (fotoreporter) u Omladinskim novinama: „Clich, Clich BOOM”.

Neki od naših video prezentacija:

 

Pogledajte još videa na našem Youtube kanalu

Pratite nas i na Instagramu