Ocenite:


Telefon: 064/449-86-23

email: bogdanmilutinovic@gmail.com

Adresa: Puškinova 29, Ugao Alekse Šantića i Puškinove , Novi Sad

Web: http://www.nsslatkisnovi.com/index.php

Društvene mreže: facebook


Ocenite:

Ukoliko želite da Vaši rođendani, svadbe, krštenja i ostali svečani događaji budu upamćeni,došli ste na pravo mesto za to! Lepo spremljena i aranžirana trpeza, bogatstvo ukusa i Vaša svečana zdravica, učiniće da se o Vašem svečanom događaju dugo i slatko priča, a to je ono po čemu se NS Slatki Snovi pamte.

Voćni aranžmani

Dekoracije od voća su postale hit u svetu i kod nas. Vaša imena na lubenicama, cvetovi od dinja, razne životinje i piramida od voća. Zvuči nemoguće?  Dozvolite nam da se naš tim potrudimo oko toga i dekoriše Vašu svadbu. Bilo da svečanost broji 20 ili 1000 ljudi zaista ćete ostaviti utisak na goste i o Vašoj svadbi će se dugo pričati.

Čokoladne Fontane

Još jedna efektna ideja, posebno primamljiva za prave ljubitelje čokolade. Zamislite sada čokoladu u potocima i osim što je pravi trend na venčanjima i ostalim feštama, čokoladna fontana može u potpunosti da zameni mladenačku tortu, jer uz miris čokolade primamljivo je i sveže voće koje se služi uz istu.

 

Voćne korpe

Ove korpice su idealne kao mali znak pažnje za važan datum, položen ispit ili drugi vid čestitke. Mešavina čokolade i voća svakoga ostavlja bez daha. Osoba kojoj je namenjen poklon će biti oduševljena jer je svaki naš poklon napravljen sa puno ljubavi, pažnje i ukrasa.

Šampanjac kupola

Šampanjac je piće za posebne momente i baš zato mladenci šampanjcem nazrdavljaju sa zvanicama nakon građanskog venčanja. Da sve ne bi proteklo tek tako, zamislite šampanjac u potocima i glamuroznu šampanjac kupu koja će sigurno očarati sve prisutne! Kupu postavlja NS Slatki Snovi tim, zajedno sa mladenačkim čašama na vrhu. Na Vama je samo da sipate šampanjac, a na gostima zatim da prilaze i uzimaju svako svoju čašu ovog penušavog napitka i nazdrave sa Vama i za Vašu sreću.

 

Tim NS Slatki Snovi je spreman da Vam pruži bilo koji vid organizacije.

Možemo organizovati Vaše venčanje, dečiji rođendan ili male biznis proslave. Meni za dečiji rođendan je samo 30€!!! Možemo se pohvaliti posebno i našim uslugama Koktel Partija. Ukoliko je Vaše venčanje na otvorenom i vreme dozvoljava to, tim NS Slatki Snovi je spreman ponuditi Vam usluge Koktel Partija. Uz pristojno obučeno i učtivo osoblje, Vaši gosti će uživati u 3-4 vrste bezalkoholnih koktela koji osvežavaju Vaše goste i spremaju ih za Vaše venčanje koje tek predstoji. Ovaj vid prijema će ostaviti Vaše goste u čudu i naterati ih da se zapitaju šta sledi sledeće.