Ocenite:


Telefon: 021/421-892, 021/6614-664, 063/585-000

email: klinika@nadadiva.rs

Adresa: Vase Stajića 25,Novi Sad

Web: http://www.nadadiva.rs

Društvene mreže: facebook


Ocenite:

Novim metodama do napretka, inovacije i uspeha.

Poliklinika Nada Diva je jedna od vodećih institucija u zemlji i inostranstvu, koja konstantnim inovacijama i ulaganjem u najsavremeniju lasersku opremu i tehnike lečenja već 20 godina diktira trendove u oblastima kao što su:

Anti-Aging
dermatologija
estetska, plastična i rekonstruktivna hirurgija
fizikalna medicina
rehabilitacija.
KO SMO MI ?

Poliklinika Nada Diva postoji već 20 godina, prvobitno kao specijalistička ordinacija, zatim, od 2006. godine prerasta u polikliniku sa proširenjem delatnosti u oblasti dermatologije, plastične hirurgije, fizikalne medicine i rehabilitacije. Od osnivanja, sedište ordinacije je u Ulici Vase Stajića br. 25 u centru Novog Sada.

Osnivač je dr Nada Radulaški, specijalista fizikalne medicine. Naša draga Nada ima u vidu da pored očuvanja zdravlja i uredan i lep izgled doprinosi osećaju zadovoljstva svakog pojedinca i ima ulogu u postizanju psihofizičke ravnoteže koja nam je neophodna za realizaciju svih naših životnih ciljeva.

Naša interesovanja i koncepcija rada su usmerene ka najmodernijim tehnologijama u oblasti medicine – laserima. Od samog početka rada pratimo svetske tokove uvođenjem najpre GaAs lasera za terapiju, kako koštano-zglobnog, tako i mišićno-ligamentnog sistema kao i HeNe lasera u dermatologiji čije se korišćenje održalo i do danas, uz brojne lasere nove generacije koje smo u toku 20 godina rada uvrstili u terapije raznih kožnih bolesti.

Prateći svetske standarde, u Poliklinici Nada Diva postoje trenutno najmoderniji i najefikasniji laseri u domenu estetske medicine. Pomenućemo neke lasere koje mi primenjujemo, a koji predstavljaju najveća dostignuća u laserskoj tehnologiji danas:

Diodni laser
laser poslednje generacije za trajnu epilaciju
trenutni svetski hit FRAXEL laser za rešavanje problema ožiljaka, strija i laserskog liftinga kože lica, vrata, dekoltea i stomaka
Takođe, metoda koja spada u inovativnu tehnologiju:

Radiotalasna hirurgija, primenjuje se u našoj Poliklinici od samog početka za uklanjanje promena na koži kao što su: mladeži, bradavice, fibromi, keratoze. Od nedavno, radiotalasi se koriste i u svrhu podmlađivanja koje primenjujemo pored botoxa, filera i mezoterapije.