Ocenite:


Telefon: 063/563-562

email: restoranlovacfutog@yahoo.com

Adresa: Rumenačka 15

Web:

Društvene mreže:


Ocenite:

Svečana sala „DM“

bivši restoran Kurjak nalazi se u Futogu Rumenačka 15 (ugao Rumenačke i Rade Kondića)
Svečana sala „DM“ je sala pogodna za organizovanje svih događaja poput venčanja, krštenja, ispraćaje, rođendane, koktele, prezentacije,

O nama

Restoran Kurjak je počeo sa radom 2006. godine. Raspolaže izuzetno prostranom salom koja prima 450 gostiju. Kada neko pak poželi da izađe malo na svež vazduh može to učiniti na balkonu, jer osim sale restoran raspolaže i veliki balkonom. Ispred restorana se nalazi parking koji obezbeđuje mesto za sve goste.

Ono što privlači goste u naš restoran je osećaj kućne atmosfere i udobnosti. Pored komfora koji pružamo, nudimo i izuzetno bogat meni po tradicionalnim receptima.

Restoran stoji na raspolaganju svima koji žele da provedu prijatne trenutke u društvu dragih osoba, ka i za razne vrste proslava. Kod nas možete organizovati venčanja, krštenja, ispraćaje, rođendane, koktele, prezentacije, poslovne ručkove, kao i mnoge druge događaje bitne u vašem životu.

Restoran Kurjak se nalazi u starom delu Futoga, u Rumenačkoj ulici broj 15, a ljubazno osoblje koje je uvek spremno da Vas lepo ugosti Vas očekuje .