Ocenite:


Telefon: 063/594-577

email: salamarinafutog@gmail.com

Adresa: Cara Lazara 39, Futog

Web: http://restoranmarina.com

Društvene mreže: facebook


Ocenite:

Restoran “Marina” kao svečana sala za organizaciju raznih vrsta svečanosti posluje 12 godina. Dugogodišnja predanost radu, doprinela je da restoran zadobije poverenje klijenata. Danas je, zahvaljujući tom poverenju, jedan od najboljih i najposećenijih restorana ove vrste na teritoriji Novog Sada.
Restoran “Marina” idealno je mesto za okupljanje rodbine i prijatelja na porodičnim proslavama, kao i za poslovne susrete. Organizujemo svadbe, krštenja, rođendane, rođenja, godišnjice, jubileje i proslave firmi, prezentacije/seminare, promocije, koktele, mature, godišnjice mature, apsolventske večeri.

Objekat je izgrađen po najvišim standardima. Raspolaže sistemima klimatizacije, ventilacije i grejanja, koji garantuju prijatnu atmosferu i potpuni ugođaj. Kapacitet restoran je 400 mesta. Parking je obezbeđen za sva vozila.

Od osnivanja pa do danas, restoran posluje sa samo jednim ciljem – da ispuni želje organizatora i zadovolji očekivanja gostiju. Težnja ka pružanju vrhunskih usluga koje zadovoljavaju najviše standarde u ugostiteljstvu i ka stalnom unapređenju poslovanja, doprinela je tome da nam se gosti uvek vraćaju.

Restoran “Marina” opremljen je najsavremenijom interaktivnom rasvetom.
Od specijalnih efekata u ponudi su i suvi led i balončići od sapunice.

Klijentima i njihovim gostima pružamo mogućnost smeštaja u 10 moderno opremljenih soba i 2 apartmana sa ukupnim smeštajnim kapacitetom za 46 osoba, a našim mladencima poklanjamo noćenje u apartmanu.

Restoran “Marina” u svojoj ponudi ima nekoliko menija, koji su koncipirani tako da se prilagode svačijim potrebama i budžetu. Ukoliko postoji potreba za drugačijim menijem, da li za sve ili pojedine goste (posni, vegetarijanski i sl), zajedno formiramo novi meni.

Kvalitetna i ukusna jela domaće kuhinje, po kojima smo poznati, pripremamo i za posluženje u Vašem prostoru ukoliko organizujete rođendan, slavu, skup gostiju i slično u Vašoj kući ili proslavu u firmi.