Ocenite:


Telefon: 064 22 85 226

email:

Adresa: Somborski bulevar 121, 21000 Novi Sad

Web:

Društvene mreže: facebook


Ocenite:

Sky Club je rođendaonica u Novom Sadu, na Telepu, koja raspolaže sa tri odvojene rođendaonice. Dve se nalaze u Ticanovoj ulici (Sky Club 1 i Sky Club 2), dok je treća, nova – Sky Gaming Centar, na Somborskom bulevaru.

Sky Gaming Centar  nastao je iz potrebe da se i mlađim tinejdžerima ponudi kvalitetna zabava i druženje, ali i prostor za rođendane koji nisu dečiji, a Novi Sad nema dovoljno sadržaja za ovaj uzrast. Prostor PC igraonice i rođendaonice za tinejdžere potpuno je adaptiran i opremljen tako da predstavlja omiljen kutak klincima u osetljivim, ludim godinama. U modernom ambijentu, na bezbednom mestu, drugari provode sjajne, zabavne trenutke sa svojim vršnjacima.

PC igraonica na Telepu namenjena je starijoj deci kojoj su dosadile klasične igraonice i koja preferiraju drugačiji vid zabave. Na raspolaganju su im:

  • PC računari
  • Playstation 4
  • Nintendo Wii
  • pikado
  • bilijar
  • stoni fudbal
PC IGRAONICA I ROĐENDANI ZA STARIJU DECU I TINEJDŽERE – SKY GAMING CENTAR

Program rođendana se organizuje u dogovoru sa slavljenikom, a animacija može da se sprovodi u zavisnosti od uzrasta. Na raspolaganju je puno načina zabave, od đuskanja, preko takmičenja u pikadu, do bilijara.

Prostor je uređen po ukusu dece, jer je bitno da se oni u njemu dobro osećaju. Rođendaonica za stariju decu Sky Gaming Centar raspolaže i prostorom za roditelje.
Ukoliko vas zanimaju rođendani za decu od 1 do 9 godina, pogledajte kako se odvija proslava dečijeg rođendana u dve deci omiljene rođendaonice u Novom Sadu, na stranici Sky Club 

 

A virtuelnu turu kroz našu igraonicu možete pogledati ovde