Ocenite:


Telefon: 064/004-49-94, 021/897-621

email: office@studiojana.com

Adresa: Cara Lazara 152, Futog

Web: http://www.studiojana.com

Društvene mreže: facebook


Ocenite:

REČ DVE O NAMA

Pružamo Vam kompletnu uslugu – od planiranja idejnog koncepta dekoracije venčanja do realizacije, izrade i postavljanja dekoracije. Iza sebe imamo skoro deceniju iskustva terenskog rada u zahtevnim uslovima na različitim lokacijama i prostorima. Bogato iskustvo na brojnim uspešnim projektima čini nas vodećim u našem poslu. Volimo i trudimo se da za Vas stvorimo stilizovanu i izvanrednu dekoraciju sa modernim pristupom.
Već smo pomogli mnogima u organizaciji venčanja, rođendana i korporativnih događaja. Biće nam zadovoljstvo da pomognemo i Vama!

ZAŠTO STUDIO JANA?

Prilagođavamo se klijentima i u skladu sa Vašim budžetom ispunjavamo Vaše snove.

ŠTA NAS IZDVAJA

Nudimo Vam cveće za venčanje i dekorativna rešenja po meri, prelepo cveće u fenomenalnim aranžmanima, baš onakvo kakvo ste želeli. Bidermajeri, korsaži, cvetna dekoracija za automobil, narukvice od cveća, ukrasi za kosu, cvećem dekorisani pokloni, korpice s laticama, dekoracije prostora crkve ili prostorije matičara… Sve što je potrebno za Vaš savršen dan.

KOJI JE NAŠ CILJ

Naš cilj je, pre svega, visok kvalitet usluga. Tim Studija Jana prati svetske trendove u dizajnu cveća i teži dostići kvalitet ponude i radova najboljih evropskih dizajnera. Sa svakim novim venčanjem nastojimo biti drugačiji – kreativni, moderni i inovativni. Uvek isprobavamo nove načine oblikovanja i kombinovanja cvetnih vrsta.