Ocenite:


Telefon: 021/477-0497

email:

Adresa:

Web:

Društvene mreže:


Ocenite:

Fitness Centar „X SPORT GYM“ se nalazi u Novom Sadu u Ćirpanovoj ulici (preko puta Futoške pijace) kod najprometnije raskrsnice u Novom Sadu i samom čvoristu svih autobuskih linija.

U prostranom i savršeno klimatizovanom, osvetljenom i ozvučenom prostoru od 300 kvadratnih metara, uz odličnu organizaciju i stručni nadzor, nudimo sve usluge potrebne za Vaše zdravo vežbanje. Optimalan fizički napor u opuštenoj atmosferi doneće vam izuzetnu telesnu i mentalnu formu

Za sve one koje žele početi sa vežbanjem i zdravim životom formirali smo fitnes centar koji ce pruziti svim korisnicima adekvatne uslove za efikasan, udoban i bezbedan trening. Takodje nismo zaboravili one prave hard-core vežbače jer smo im obezbedili dve zasebne prostorije (bb sale) gde mogu da odrade pravi bilderski trening sa slobodnim olimpijskim tegovima i bučicama (1-40kg) u najboljoj teretani u Novom Sadu.

SPORT GYM ima posebnu salu sa džakom za boks, strunjačama, švedskim lestvama gde možete da se na kraju treninga istegne i relaksirate…

U okviru fitnes centra postoji i PROTEIN BAR (gde možete da nakon intezivnog treninga da popijete proteinski šejk) a takodje i PRODAVNICA SPORTSKIH PREPARATA, DODATAKA ISHRANI I FITNES OPREME.

X SPORT SHOP

  • – Branimira Ćosića 11, 021/477-0497
  • – SPENS (prizemlje)

 

FITNES CENTAR i TERETANA:

  • -Ćirpanova 8, 021/445-634
  • -Danila Kiša 7, 021/300-5589

Dugodišnje iskustvo vlasnika i menadžara X Sport Gym-a stečeno tokom rada u sada već kultnoj teretani Novog Sada (KingGym – hotel Park) je preneseno u X SPORT GYM i tako je nastao jedan od najkopletnijih fitnes centara u Srbiji .

 

Za sve naše članove obezbeđen je FREE WIRELESS INTERNET u sali.